VHC Vertical staat voor alle vormen van voorgekweekt ( instant ) verticaal groen. In China is VHC the productie partner van Sempergreen® and neemt het de gehele productie voor de Chinese markt voor haar rekening. Sempergreen® heeft in de afgelopen jaren een aantal producten succesvol geïntroduceerd op de Chinese markt, o.a. het Sempergreen Flexipanel® en het Sempergreen Framepanel® Deze systemen zijn uitermate geavanceerd en door ontwikkeld en worden compleet voorgekweekt gemonteerd, als zijnde groene wanden.De systemen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en worden geleverd met een ingenieus irrigatie systeem ( computer gestuurd)

VHC Vertical staat ook voor verticale groene draad panelen ( Green Screen ) Deze voorgekweekte panelen kunnen worden geleverd met vele soorten verschillende planten. Ze worden gebruikt for decoratie, in houten bakken ( hotels, restaurants, terassen ) op balkons, of als hekwerk / tuinafscheidingen. Op dit moment worden ze ook meer en meer gebruikt als wand begroening voor grote oppervlakten zoals parkeer garages en winkelcentra.

Alle verticale produkten van VHC in China worden verkocht middels onze partner Sempergreen® We beschikken over een ervaren team van technici die door heel China de installatie en het onderhoud verzorgen. Voor meer informatie kijk op: www.sempergreen.com

Groene Gevel