VHC Group is een tuinbouwonderneming, met bedrijven in China en Europa. VHC werkt in China sinds 2000. Het is een van oorsprong Nederlandse onderneming opgestart in 1995. VHC China ( Kunming ) is opgezet in 2007 met productie ( kwekerij ) ten noorden van Kunming, de hoofdstad van de provincie Yunnan, in China. VHC is een onderneming, volledig gericht op productie ( kweken ) en verkoopt haar producten middels partners deels in Europa. De focus van het bedrijf ligt echter in China en op de Chinese markt.


VHC Group kent 4 divisies/bedrijven:


-Productie van snijbloemen (VHC Flowers)

-Productie van jonge planten / vaste planten (VHC Plants)

-Productie van voorgekweekt (instant) groendak (VHC Roof)

-Productie van voorgekweekt (instant) verticaal groen (VHC Vertical)


VHC Group heeft kwekerijen in China, die gekenmerkt worden door westerse stijl ( management en teeltspecialisten ) De kwekerijen zijn zich momenteel aan het ontwikkelen in grote produktie units, met name gericht op de Chinese markt, maar deels ook op export van produkten naar Europa. ( via Nederland )


VHC Group is voortdurend bezig met de introductie van nieuwe concepten en variëteiten vanuit Europa in de Chinese markt. De verkoop van de produkten wordt voornamelijk gedaan met behulp van lokale partners/distributeurs. In de afgelopen jaren is VHC erin geslaagd een groot netwerk van partners in China te bouwen.

Het uiteindelijke doel is om van de onderneming in China een belangrijke speler op de Chinese markt te maken.


Klik op een plaatje voor meer over ons bedrijf!

Home